Advertisement

Σλοβαν Μπρατισλαβασ : Αστάνα-Μάντσεστερ Γ., 28/11 | Προγνωστικά | Ανάλυση - Αποτελεί μία ομάδα που έγραψε τη δική της ιστορία στο παρελθόν και μάλιστα το μακρινό 1969, είχε κατακτήσει το κύπελλο κυπελλούχων.

Σλοβαν Μπρατισλαβασ : Αστάνα-Μάντσεστερ Γ., 28/11 | Προγνωστικά | Ανάλυση - Αποτελεί μία ομάδα που έγραψε τη δική της ιστορία στο παρελθόν και μάλιστα το μακρινό 1969, είχε κατακτήσει το κύπελλο κυπελλούχων.. Γκρέιφ, μεντβέντεφ, αμπενά, μποζίκοφ, ντε μάρκο, λούμπισιτς, ντε καμπς, χόλμαν, τσάβριτς (ρατάο 54′. Γιουνγκ μπόις και σλόβαν μπρατισλάβας λύνουν τις διαφορές τους στην ρεβάνς για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του τσάμπιονς λιγκ. Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για σλοβαν μπρατισλαβασ παοκ από το pagenews.gr. Το γκολ του μεντβέντεφ που «πάγωσε» την τούμπα. Στα δέκα πιο πρόσφατα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις έφερε τα ακόλουθα αποτελέσματα:

Αποτελεί μία ομάδα που έγραψε τη δική της ιστορία στο παρελθόν και μάλιστα το μακρινό 1969, είχε κατακτήσει το κύπελλο κυπελλούχων. Το παιχνίδι αρχίζει στις 22:00. Η σλόβαν μπρατισλάβας δεν θα συνεχίσει στο champions league. Κατέκτησε δια περιπάτου το πρωτάθλημα σλοβακίας, για πρώτη φορά από το 2014. Ωστόσο έχει τα περιθώρια σε μια εβδομάδα να επανορθώσει.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ | PRE GAME | MEGA TV
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ | PRE GAME | MEGA TV from www.megatv.com
Η σλόβαν μπρατισλάβας δεν θα συνεχίσει στο champions league. Όλα τα τελευταία νέα, άρθρα, απόψεις, videos για σλοβαν μπρατισλαβασ στο to10.gr. Γκρέιφ, ντε γκαμπς, μόχα, σποράρ, ιμπραίμ(68' νονό), αμπένα, μεντβέντεφ, χόλμαν(88' ρατάο), μποζίνκοφ, μπάιριτς(78' σουκότσκι), ντε μάρκο. Υμνοσ σλοβαν μπρατισλαβασ / anthem of slovan bratislava sk / hymna slovan bratislava šk. Στα προκριματικά του τσάμπιονς λιγκ απέκλεισε την ουαλική νιου σεντ με δύο νίκες και τη μολδαβική. Στο κύπελλο, αποκλείστηκε στα χαρτιά από την ορεσάνι, διότι στον μεταξύ τους αγώνα. Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για σλοβαν μπρατισλαβασ παοκ από το pagenews.gr. Ωστόσο έχει τα περιθώρια σε μια εβδομάδα να επανορθώσει.

Ωστόσο έχει τα περιθώρια σε μια εβδομάδα να επανορθώσει.

Στο κύπελλο, αποκλείστηκε στα χαρτιά από την ορεσάνι, διότι στον μεταξύ τους αγώνα. Στα προκριματικά του τσάμπιονς λιγκ απέκλεισε την ουαλική νιου σεντ με δύο νίκες και τη μολδαβική. Ο σοκαριστικός αποκλεισμός από την σουτιέτσκα στον 1ο προκριματικό γύρο του τσάμπιονς λιγκ και η (διπλή σε διάστημα μιας εβδομάδας) αλλαγή προπονητών. Ωστόσο έχει τα περιθώρια σε μια εβδομάδα να επανορθώσει. Γκρέιφ, μεντβέντεφ, ντε μάρκο, αμπένα, μποζίκοφ, ντε καμπς, λιούμπιτσιτς, τσάβριτς, χόλμαν, ραρσάλα. Αποτελεί μία ομάδα που έγραψε τη δική της ιστορία στο παρελθόν και μάλιστα το μακρινό 1969, είχε κατακτήσει το κύπελλο κυπελλούχων. Γκρέιφ, ντε γκαμπς, μόχα, σποράρ, ιμπραίμ(68' νονό), αμπένα, μεντβέντεφ, χόλμαν(88' ρατάο), μποζίνκοφ, μπάιριτς(78' σουκότσκι), ντε μάρκο. Το γκολ του μεντβέντεφ που «πάγωσε» την τούμπα. Αστυνομικοί της ομάδας οπκε συνέλαβαν το πρωί της πέμπτης (29/8) δύο οπαδούς της σλόβαν μπρατισλάβας. Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για σλοβαν μπρατισλαβασ παοκ από το pagenews.gr. Όλα τα τελευταία νέα, άρθρα, απόψεις, videos για σλοβαν μπρατισλαβασ στο to10.gr. Το παιχνίδι αρχίζει στις 22:00. Προδόθηκε από τα λάθη του.

Παοκ σλοβαν μπρατισλαβασ live streaming. Στις δέκα αυτές αναμετρήσεις μέτρησε 6 φορές. Κάριους, δεν είναι πια αστείο… ο λορίς κάριους έκανε ακόμα ένα απίθανο λάθος, στην αναμέτρηση της μπεσίκτας με τη σλόβαν μπρατισλάβας. Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για σλοβαν μπρατισλαβασ παοκ από το pagenews.gr. Αποτελεί μία ομάδα που έγραψε τη δική της ιστορία στο παρελθόν και μάλιστα το μακρινό 1969, είχε κατακτήσει το κύπελλο κυπελλούχων.

ΠΑΟΚ: Συνεχίζει στη Σλόβαν Μπρατισλάβας ο Τζοβάρας
ΠΑΟΚ: Συνεχίζει στη Σλόβαν Μπρατισλάβας ο Τζοβάρας from www.voria.gr
Στις δέκα αυτές αναμετρήσεις μέτρησε 6 φορές. Ωστόσο έχει τα περιθώρια σε μια εβδομάδα να επανορθώσει. Γκρέιφ, μεντβέντεφ, αμπενά, μποζίκοφ, ντε μάρκο, λούμπισιτς, ντε καμπς, χόλμαν, τσάβριτς (ρατάο 54′. Παοκ σλοβαν μπρατισλαβασ live streaming. Το παιχνίδι αρχίζει στις 22:00. Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για σλοβαν μπρατισλαβασ παοκ από το pagenews.gr. Γκρέιφ, μεντβέντεφ, ντε μάρκο, αμπένα, μποζίκοφ, ντε καμπς, λιούμπιτσιτς, τσάβριτς, χόλμαν, ραρσάλα. Στα δέκα πιο πρόσφατα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις έφερε τα ακόλουθα αποτελέσματα:

Προδόθηκε από τα λάθη του.

Κάριους, δεν είναι πια αστείο… ο λορίς κάριους έκανε ακόμα ένα απίθανο λάθος, στην αναμέτρηση της μπεσίκτας με τη σλόβαν μπρατισλάβας. Στα προκριματικά του τσάμπιονς λιγκ απέκλεισε την ουαλική νιου σεντ με δύο νίκες και τη μολδαβική. Η σλόβαν μπρατισλάβας δεν θα συνεχίσει στο champions league. Από την συνδρομητική πλατφόρμα του παοκ, στο paoktv, θα παρακολουθήσουν οι φίλαθλοι της σλόβαν μπρατισλάβας την… Παοκ σλοβαν μπρατισλαβασ live streaming. Κατέκτησε δια περιπάτου το πρωτάθλημα σλοβακίας, για πρώτη φορά από το 2014. Ωστόσο έχει τα περιθώρια σε μια εβδομάδα να επανορθώσει. Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για σλοβαν μπρατισλαβασ παοκ από το pagenews.gr. Στα δέκα πιο πρόσφατα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις έφερε τα ακόλουθα αποτελέσματα: Γιουνγκ μπόις και σλόβαν μπρατισλάβας λύνουν τις διαφορές τους στην ρεβάνς για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του τσάμπιονς λιγκ. Και είναι πάντα πρωτοπόρος στο. Το γκολ του μεντβέντεφ που «πάγωσε» την τούμπα. Στο κύπελλο, αποκλείστηκε στα χαρτιά από την ορεσάνι, διότι στον μεταξύ τους αγώνα.

Και είναι πάντα πρωτοπόρος στο. Το γκολ του μεντβέντεφ που «πάγωσε» την τούμπα. Γκρέιφ, μεντβέντεφ, αμπενά, μποζίκοφ, ντε μάρκο, λούμπισιτς, ντε καμπς, χόλμαν, τσάβριτς (ρατάο 54′. Από την συνδρομητική πλατφόρμα του παοκ, στο paoktv, θα παρακολουθήσουν οι φίλαθλοι της σλόβαν μπρατισλάβας την… Στο κύπελλο, αποκλείστηκε στα χαρτιά από την ορεσάνι, διότι στον μεταξύ τους αγώνα.

Οι ημερομηνίες των πλέι οφ του Europa League - Redaroume.gr
Οι ημερομηνίες των πλέι οφ του Europa League - Redaroume.gr from redaroume.gr
Κατέκτησε δια περιπάτου το πρωτάθλημα σλοβακίας, για πρώτη φορά από το 2014. Αποτελεί μία ομάδα που έγραψε τη δική της ιστορία στο παρελθόν και μάλιστα το μακρινό 1969, είχε κατακτήσει το κύπελλο κυπελλούχων. Το παιχνίδι αρχίζει στις 22:00. Το γκολ του μεντβέντεφ που «πάγωσε» την τούμπα. Όλα τα τελευταία νέα, άρθρα, απόψεις, videos για σλοβαν μπρατισλαβασ στο to10.gr. 8 νίκες, 1 ισοπαλία, 1 ήττα. Προδόθηκε από τα λάθη του. Παοκ σλοβαν μπρατισλαβασ live streaming.

Προδόθηκε από τα λάθη του.

Κάριους, δεν είναι πια αστείο… ο λορίς κάριους έκανε ακόμα ένα απίθανο λάθος, στην αναμέτρηση της μπεσίκτας με τη σλόβαν μπρατισλάβας. Από την συνδρομητική πλατφόρμα του παοκ, στο paoktv, θα παρακολουθήσουν οι φίλαθλοι της σλόβαν μπρατισλάβας την… Όλες οι ειδήσεις και τα τελευταία νέα για το tag σλοβαν μπρατισλαβασ. Στα προκριματικά του τσάμπιονς λιγκ απέκλεισε την ουαλική νιου σεντ με δύο νίκες και τη μολδαβική. Γκρέιφ, μεντβέντεφ, αμπενά, μποζίκοφ, ντε μάρκο, λούμπισιτς, ντε καμπς, χόλμαν, τσάβριτς (ρατάο 54′. Παοκ σλοβαν μπρατισλαβασ live streaming. Με σλόβαν ο ολυμπιακός, αν αποκλειστεί από το champions league (vid). Στο κύπελλο, αποκλείστηκε στα χαρτιά από την ορεσάνι, διότι στον μεταξύ τους αγώνα. Αποτελεί μία ομάδα που έγραψε τη δική της ιστορία στο παρελθόν και μάλιστα το μακρινό 1969, είχε κατακτήσει το κύπελλο κυπελλούχων. Υμνοσ σλοβαν μπρατισλαβασ / anthem of slovan bratislava sk / hymna slovan bratislava šk. Γιουνγκ μπόις και σλόβαν μπρατισλάβας λύνουν τις διαφορές τους στην ρεβάνς για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του τσάμπιονς λιγκ. Κατέκτησε δια περιπάτου το πρωτάθλημα σλοβακίας, για πρώτη φορά από το 2014. Ωστόσο έχει τα περιθώρια σε μια εβδομάδα να επανορθώσει.

Posting Komentar

0 Komentar